Akdeniz Cengiz Topel Anaokulu
NUSRATİYE MAH. 5015 SK. CENGİZ TOPEL İLKÖGRETİM OKULU SİTESİ CENGIZ TOPEL ILKOKUL VE ORTAOKULU BLOK NO 43 AKDENİZ / MERSİN

VİZYON

Dünyada uygulanan, kabul görmüş okul öncesi eğitim programlarını okulumuzda uygulayarak Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda yaratıcı , sorgulayan, değerlendiren, araştıran ve paylaşan bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla sevgimizi de katarak okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak ve projeler üretmek, çevresi ile barışık, etkili ve öğrenciyi merkez alan bir okul olarak emsallerimiz için örnek olmak...

MİSYON

Biz Cengiz Topel anaokulu olarak 45-66 aylık çocukları fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, paylaşma gibi davranışları kazandırarak Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş, düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Okulumuz Temiz

İkili Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

Sabahçı Devre Başlama Saati:07:20- Çıkış: 12:20 Öğlenci Devre Başlama Saati: 12:40- Çıkış: 17:40

0 km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Mersin İli Merkez Akdeniz İlçesinde Nusratiye mahallesinde bulunan okulumuz, Mersinin en merkezi konumundadır.

Okulumuz ´´Okulum Temiz´´ projesi kapsamında belge almıştır.