Dilimizin Zenginlikleri Aralık Ayı Etkinlikleri

Dilimizin Zenginlikleri Aralık Ayı Etkinlikleri çerçevesinde Anasınıfı B grubumuz çocukların birlikte uyguladığı bir faaliyet düzenledi ve günlük eğitim akışları uygulandı.

Dilimizin Zenginlikleri Aralık Ayı Etkinlikleri çerçevesinde Anasınıfı A grubumuz okul öncesi öğretmenlerine yönelik etkileşimli kitap okudu.

Dilimizin Zenginlikleri Aralık Ayı Etkinlikleri çerçevesinde Anasınıfı B grubumuz etkileşimli yöntem ile okunacak kitaplar belirlendi. Bu kitaplardan ''Memleketim Adana'' kitabı okundu.

Dilimizin Zenginlikleri Aralık Ayı Etkinlikleri çerçevesinde Anasınıfı A grubumuz Ailelerin ve çocukların birlikte katılım göstetrdiği faaliyet uygulandı. Okul öncesi öğretmenlerine yönelik etkileşimli kitap okundu ve bilgilendirme yapıldı. Yine Aralık ayı etkinlikleri çerçevesinde etkileşimli okuma yöntemi ile okunacak kitaplar belirlendi ve eğitim akışları planlandı. Etkileşimli kitap okumalarının merkeze alındığı günlük eğitim akışları uygulandı. Okunan kitaplarda bilinmeyen kelimeler belirlendi.

10-01-2024

10-01-202410-01-2024